Het terrein de “Voortrappershoek” en het clubgebouw van Scoutinggroep “de Voortrappers” is een prima locatie voor een kamp of overnachting. Lekker er even tussen uit in het hart van Zeeland. Kortom een gebouw en terrein met alle voorzieningen in een prachtige omgeving.

Het terrein de “Voortrappershoek” met daarop het clubgebouw van Scoutinggroep “de Voortrappers” ligt in de buurt van een naast gelegen park aan de rand van ’s-Gravenpolder. Met voor het clubgebouw ruim voldoende parkeerplaatsen.

Clubgebouw Scoutinggroep “de Voortrappers”.

Ons clubgebouw is te huur per nacht zonder minimum huurperiode.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om ons clubgebouw ook per dagdeel te huren. Voor huurprijzen zie pagina prijzen.

Deze huurprijzen zijn inclusief gas,water en licht.

Het clubgebouw van Scoutinggroep “de Voortrappers” staat midden op het terrein de “Voortrappershoek”.

In het clubgebouw bevindt zich op de begane grond een aantal lokalen. Eén lokaal heeft afmetingen van 10x3,5 meter. Deze ruimte kan men door middel van een schuifwand verdelen in 2 aparte delen. Bijvoorbeeld voor een slaap- en eetgedeeelte. Tevens bevindt zich op de begane grond nog een kleiner lokaal van 8x3,5 meter. In de keuken bevindt zich een 5 pits gasfornuis, een oven, een koelkast- en een diepvries. Pannen, keukenmateriaal, mokken, borden en bestek voor 35 personen kunnen apart worden gehuurd. Op de begane grond bevinden zich ook de herentoiletten en damestoiletten, beide voorzien van een wasbak. De damesdouches en herendouches bevinden zich ook op de begane grond. Tevens beschikt dit gebouw over een mindervalidentoilet. Het gehele gebouw is rolstoel vriendelijk en rolstoel toegankelijk. In het gehele gebouw is er cv aanwezig. Het clubgebouw van scoutinggroep “de Voortrappers” beschikt over een gebruiksvergunning. Alleen de beganegrond van het gebouw kan worden gehuurd.

Het gebouw is geschikt voor maximaal 25 slaapplaatsen, wilt u meer slaapplaatsen dan zal u buiten tent(en) moet(en) plaatsen. Deze zijn tevens bij ons te huur.

In het gebouw is een map aanwezig met alle adressen van dokters, tandartsen, ziekenhuizen, winkels in ’s-Gravenpolder, brandweer, politie en verschillende tips voor een heerlijk dagje uit.

Terrein “Voortrappershoek”.

Het terrein “Voortrappershoek” met middenin het clubgebouw, bestaat verder uit een rondom afgesloten terrein. Rondom het clubgebouw is er voldoende plaats voor tenten, kampkeukens etc. op de naast gelegen grasvelden en beschikt het terrein over een kampvuurcirkel. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het huren van pionierhout.