De contributie bedraagt per 1 januari 2024:

  per jaar  per kwartaal 
  • bij 1 lid per gezin
€ 110,-- € 30,--
  • bij 2 leden per gezin 
€ 200,-- € 50,--
  • bij 3 leden per gezin 
€ 280,-- € 70,--

Over het algemeen heeft de leiding niets te maken met de contributie. Dit wordt allemaal geregeld door onze penningmeester. Bij de penningmeester kunt U terecht met al Uw vragen met betrekking tot de contributie.

De contributie gaat in op het moment dat je besluit om lid te worden. In het kwartaal dat je lid wordt hoef je maar de helft van de normale kwartaalcontributie te betalen. Vanaf het volgende kwartaal, dus per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober, betaal je dan de normale kwartaalcontributie.

Kampgeld.

De kampen staan financieel los van de contributie. Voor een kamp moet dus extra worden betaald. Het kampgeld komt dan ook geheel ten goede aan de kinderen die meegaan. De kinderen die niet mee gaan, betalen er dus ook niet voor.

Stichting Leergeld

Voor ouders voor wie de scoutingcontributie te hoog is bestaat er een mogelijkheid om financiële ondersteuning te krijgen van de Stichting Leergeld. Inlichtingen via www.leergeld.nl (en dan “Doe een aanvraag”), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-389 303 71